Activități

Parc de aventură

Vara trecută am deschis parcul de aventură în jurul Cabanei Bogdan, care este recomandat mai ales copiilor. Dacă vreți să petreceți un weekend distractiv împreună cu familia sau prietenii, vă invităm să încercați și această activitate. Mai multe despre Parcul de Aventură Bogdan »

Prietenie cu animale

Există vreun copil care să nu iubească animalele? Mai ales dacă sunt păroase, blănoase și super drăguțe în același timp. Dacă ne veți vizita cu copii, cei mici vor avea posibilitatea să facă cunoștință nu numai cu iepurași, ci și cu pisici, câini, chiar și capre.

Grătar sau gătit

Dacă sunteți oaspeții noștri, veți avea posibilitatea să pregătiți mâncărurile preferate în aer liber. Fie că e vorba despre gulaș, carne sau legume la grătar, veți putea să le pregătiți în curtea Cabanei Bogdan, în locul special amenajat pentru această activitate.

Activități libere

La Bogdan obiectivul nostru principal este ca oaspeții să se relaxeze și să-și încarce bateriile. Dacă simți că ai nevoie de puțină liniște și vrei doar să te așezi pe coasta dealului să admiri peisajul splendid, ai posibilitatea. Dar dacă vrei să petreci timpul cu prietenii sau familia, recomandăm jocurile de societate sau focul de tabără în timpul serii.

Plimbări pe trasee turistice

Centrul de Schi și Agrement Bogdan este locul ideal pentru cei care doresc să descopere natura încântătoare. Pornind de la Cabana Bogdan, oaspeții noștri, care vor să admire și să descopere frumusețile naturii montane, au posibilitatea să participe la de diferite lungimi și grad diferit de dificultate.

Propuneri de excursii:

• Corund (târg de ceramică) – Lupeni (mormântul lui Tamasi Aron) – Odorheiu Secuiesc
• Praid (salina) – Sovata (Lacul Ursu, Muntele de sare) 27 km
• Gheorgheni – Lacul Roșu – Cheile Bicazului 100 km
• Munții Făgăraș – Lacul Bâlea 170 km

Propuneri de ture:

• Praid, 15 km
• Bucin, 8 km
• Valea lui Pavel, Fântâna Brazilor 18 km