Tevékenységek

Kötélpálya

A múlt nyáron nyitottuk meg a kötélpályánkat a Bogdán Menedékház körül, amit főként gyerekek részére elérhető. Hogyha szeretnétek egy kalandos és szórakoztató hétvégét eltölteni együtt a családdal, ezt a tevékenységet is figyelmetekbe ajánljuk. Bővebben a Kötélpályáról »

Állatsimogatás

Melyik kisgyerek ne szeretné az állatokat? Főként ha azok szőrösek, bundásak és még aranyosak is egyszerre. Ha eljössz gyerekeddel a Bogdánba lehetősége lesz megismerkedni nemcsak a nyuszikkal, de macskákkal, kutyákkal sőt kecskékkel is.

Sütés, főzés

Ha vendégünk vagy, lehetőség van kint a szabadban elkészíteni a mennyei ételeket. Legyen szó akár üstben főtt gulyásról, grillezett húsról vagy zöldségekről, a Menedékház udvarán elkészíthetitek az erre kijelölt helyen.

Szabad programok

Bogdánban vendégeink pihenése és feltöltődése az elsődleges szempont. Ha úgy érzed, hogy csak némi nyugalomra van szükséged és csak kiülnél a domboldalra csodálni a fenséges tájat, azt is megteheted. Ha viszont barátaiddal vagy szeretteiddel szeretnéd eltölteni az időt ajánljuk a társasjátékokat vagy este a tábortüzet.

Kirándulások turistautakon

A Bogdán Sí- és Szabadidőközpont ideális hely azok számára, akik fel szeretnék fedezni a természet gyönyörűségeit. A Menedékháztól indulva különböző nehézségű és hosszúságú túrákon vehetnek részt vendégeink, akik a hegyvidéki természet szépségeit szeretnék felfedezni.

Kirándulási javaslatok:

• Korond (fazekasvásár) – Farkaslaka (Tamási Áron sírja) – Székelyudvarhely
• Parajd (Sóbánya) – Szováta (Medve-tó, Sóhegyek) 27 km
• Gyergyószentmiklós – Gyilkos-tó – Békás-szoros 100 km
• Fogarasi Havasok – Bâlea tó 170 km

Gyalogtúra javaslatok:

• Parajd, 15 km
• Bucsin, 8 km
• Pálpataka, Fenyőkút 18 km