Szállás

A Bogdán Sí- és Szabadidőközpont ideális hely az elvonulásra, a nyugalmat, csendet igénylő családok, baráti társaságok részére. Távol a város zajától a Bogdán Menedékház összesen 32 szálláshellyel várja vendégeit közös és egyéni szobákban, közös ebédlővel, felszerelt konyhával, a nappaliban TV-vel és alapvető igényeket kiszolgáló bárral. A ház felszereltsége – romantikus környezetéből adódóan – természetközeli, a szobákhoz 3 közös zuhanyzó egység és wc társul.

A Szabadidőközpontot vadregényes szépségű táj veszi körül, kimondottan ajánljuk azoknak, akik a természeti értékekben gazdag környéket szeretnék megismerni. A legközelebbi szomszéd a völgyben a juhász és a nyája. Aki ezt a helyet választja pihenése eltöltésére, biztosítjuk, hogy maradandó élményben lesz része!

Együttműködési feltételek

Köszönjük, hogy a Bogdán Menedékházat választotta!

Annak érdekében, hogy pihenésük zavartalan legyen, és hogy a Menedékházat más csoportok is ugyanazon időben igénybe vehessék, kérjük olvassa el az alábbi feltételeinket:

1. A Menedékházban bejelentett csoportok tartózkodnak! Vendégeink foglalási szándékukat az előleg befizetésével biztosíthatják. Az előleg befizetéséig foglalásukat érdeklődésként áll módunkban kezelni. Az előleg a teljes szállásdíj 20%-a.
2. Nagyon gyakran mind az Önök foglalását megelőző mind az azt követő napra rendelkezünk szállásfoglalással. Kérjük érkezésüket 14 órától, távozásukat a szobák átadását délelőtt 11 óráig időzíteni. Van lehetőség a csomagok tárolására, amennyiben korábban érkeznek/később távoznak.
3. A Bogdán menedékházban egyidejűleg egyszerre legfeljebb 2 különböző csoportot fogadunk (amennyiben nem a teljes Manedékházat foglalták le.) illetve a létszámuk ezt lehetővé teszi. Összesen 33 főt tudunk elhelyezni. Ebben az esetben javasoljuk a szobák zárását a félreértések elkerülése miatt. Az őrizetlenül hagyott értékekért nem tudunk felelősséget vállalni.
4. Egy csoport részére is igénybe vehető a ház teljes kapacitása, a tényleges létszámtól függetlenül, ebben az esetben a listaár max. 16 fő felett 850 lej / éjszaka.
5. Két csoport egyidejű itt tartózkodása esetén magnó és egyéb szórakoztató eszközök használatát egyeztessék a másik csoporttal. Ezenkívül kérjük szíves együttműködésüket a közös helyiségek (konyha, fürdő, mosdó) használatában.

Házirend

Dohányozni tilos a ház valamennyi helyiségében kivéve az étterem külső része. Különösen a nyári melegben fokozottan ügyeljünk a tűzvédelmi előírásokra!

A menedékház nem szolgál: törölközővel és tisztálkodási eszközökkel, szerekkel.

Szemetet az erre a célra kijelölt szeméttárolókba kérjük dobni.

Kérjük, hogy takarékosan bánjanak az energiával: a közös helyiségekben a vízcsapokat használat után zárják el, a villanyt kapcsolják le!

Amennyiben valami eltörik, megsérül nem gond ez bárkivel előfordul. A sérült, vagy elveszett használati tárgy ellenértékét kérjük fizessék ki a gondnoknak.

Ne etessék az állatokat! Ha van ételmaradék kérjük gyűjtsék össze és adják át a gondnoknak.

Az állatokat csak és kizárólag a gondnok beleegyezésével és felügyeletével szabad elengedni és simogatni.

Az erdőben és a környéken túrázva, lehetőség szerint ne hagyjanak műanyag palackot, sörös dobozt és konyhai vagy kerti hulladékot sem.

Őszi/Téli időszakra az alagsorban külön túra/ síbakancstároló helyiséget alakítottunk ki. Kérjük a tisztaság megőrzése érdekében Ön is hagyja ebben a helyiségben a sí/snowboard és túrabakancsait.

Ha jól érezték magukat a Bogdán Menedékházban, kérjük, vigyék jó hírünket és javasoljanak barátaiknak, ismerőseiknek. És ne felejtsék el aláírni a Vendégkönyvet!

A Menedékház egy csendes természet közeli helyen található, amennyiben lehetséges kérjük tartózkodnak a zajos éjszakai tevékenységtől.

Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk!

A Bogdán Menedékház munkatársai

Szobák

Földszinti szobánk a nevét a környék védett virágáról kapta. Emeleti szobáink tükrözik a környéken megtermő vad gyümölcsök neveit.

1. Havasi gyopár szoba – az egyetlen szoba az étkező szintjén. 4 fő részére – egy jól eldugott emeletes ágy és két egy személyes ágy alkotja.
Emelet:
2. Bodza szoba – 8 fő kényelmes befogadására alkalmas, ebből 6 férőhely priccses ágyon és 2 fő emeletes ágyon kap helyet.
3. Boróka szoba – 5 férőhely szintén priccses megoldás, több gyerekes családoknak ajánljuk szívesen mert még egy hordozható gyerekágy is könnyen elfér, de a táborozók kedvenc „leányszobája” szokott lenni.
4. Áfonya szoba – 4 fő részére. Ideális két gyerekes családoknak, egy francia ágy és egy emeletes ággyal.
5. Galagonya szoba – ez az egyetlen franciaágyas szobánk két fő részére
6. Kökény szoba – az igazi bandázós szoba. 12 fő befogadására alkalmas, priccses és egyéni ágymegoldásokkal. Nagyobb társaságok, családok kedvelt szobája; gond csak akkor van ha zavar a horkolás :)