Cazare

Centrul de Schi și Agrement Bogdan este locul ideal pentru retragere, familiilor și cercurilor de prieteni care doresc să-și petreacă timpul liber în liniște și relaxare. Departe de zgomotul orașului, Cabana Bogdan își așteaptă oaspeții cu 32 de locuri de cazare în camere comune sau individuale. Cabana este dotată cu o sufragerie și o bucătărie comună, o cameră de zi dotată cu televizor și un bar propriu, pentru a servi nevoile de bază. Dotarea cabanei – având în vedere mediul ei romantic – este una mai naturală, camerelor aparțin 3 unități de duș și wc.

Centrul de Agrement este înconjurat cu un peisaj sălbatic, astfel îl recomandăm persoanelor care doresc să cunoască această zonă bogată în valori naturale. Vecinul cel mai apropiat este ciobanul și turma lui din valea apropiată. Cel care alege acest loc pentru a se relaxa, îl asigurăm, pe cel care alege acest loc pentru a se relaxa, că va avea parte de o experiență de neuitat.

Condiții de colaborare

Vă mulțumim pentru alegerea Cabanei Bogdan!

Pentru a avea o vacanță frumoasă, atât dvs. cât și ceilalți oaspeți cazați, cei dinaintea dvs. au procedat astfel:

1. Au achitat 20% avans din contravaloarea serviciilor solicitate pentru a ne asigura ca intenția lor de a veni este una serioasă și nu s-au ivit ocazii în care am reținut camerele și turiștii nu au ajuns, împiedicând alte persoane să se bucure de ospitalitatea noastră.
2. Au respectat ora de sosire la cabană, dupa ora 14:00 și ora plecării din cabană în ultima zi care este ora 11:00 deoarece în momentul în care avem grupuri succesive în aceeași zi, avem nevoie de timp pentru curățenie și asigurarea serviciilor optime.
3. În același timp pot fi cazate mai multe grupuri diferite ȋn cabanǎ, în cazul în care nu toatǎ cabana a fost rezervată și numărul persoanelor va permite. În total pot fi cazate 33 de persoane. Până acum grupurile au respectat ceilalți locuitori ai cabanei păstrând liniștea și curățenia în spațiile comune și au încuiat camerele pentru a evita situațiile neplăcute. Personalul Cabanei nu poate fi făcut responsabil în cazul dispariției bunurilor de valoare nesupravegheate.
4. Au căzut de acord asupra folosirii dispozitivelor de distracție din cabană.
5. Dacă au fost un grup mai mic dar au dorit închirierea integrală a cabanei au achitat un tarif de 850 lei / noapte / 16-33 de persoane.

Regulament – Cabană

Toate camerele și spațiile comune sunt pentru nefumători, se poate fuma doar ȋn sala exterioară de mese.

Cabana nu oferă prosoape și produse de igienă.

Toate gunoaiele se aruncă în containere.

Vă rugăm să economisiți energia și apa, resursele fiind limitate.

Vă rugăm să aveți grijă de toate obiectele din cabană și să desemnați un responsabil pentru preluarea și predarea cabanei.

Vă rugăm nu hrăniți animalele, predați resturile de mâncare îngrijitorilor de la cabană și ei le vor da animalelor atunci când este nevoie.

Vă rugăm să vă apropiați de animale doar cu acordul și sub supravegherea personalului.

Colectați deșeurile când mergeți în excursii în zona înconjurătoare, să păstrăm natura curată.

Începând din acest an ȋn subsol aveți la dispoziție un spațiu separat pentru depozitarea și uscarea clăparilor și a bocancilor. Pentru pǎstrarea curățeniei în Cabană vă rugăm să lăsați echipamentul de schi și snowboard în această cameră. Vă vom fi recunoscători dacă și dvs. veți proceda astfel.

Dacă v-ați simtit bine la Cabana Bogdan, vă rugăm să ne recomandați cunoștințelor. Vă rugăm de asemenea să ne comunicați și dacă aveți sugestii pentru îmbunătățirea serviciilor noastre. Și nu uitați să semnati în cartea de oaspeți!

Cabana se află într-o locație naturală liniștită, dacă este posibil, vă rugăm să evitați activitățiile de noapte zgomotoase.

Bucurați-vă de sejurul vostru și reîncărcați-vă cu energie!

Personalul Cabana Bogdan

Camere

Camera de la parter a fost denumită după planta ocrotită a zonei. Iar numele camerelor de la etaj reflectă numele fructelor de pădure care cresc în zonă.

1. Camera Floare de colț – aceasta este singura cameră de la parter, situată lângă sufragerie. Destinată pentru 4 persoane – este compusă dintr-un pat supraetajat și din două paturi simple.
Etaj:
2. Camera Soc – este ideală pentru 8 persoane: un pat cu priciuri pentru 6 persoane și un pat supraetajat pentru 2 persoane.
3. Camera Ienupăr – camera are 5 locuri și este dotată cu un singur prici. O recomandăm pentru familiile cu mai mulți copii, deoarece este loc suficient și pentru un pat portabil de copil, este spațiul favorit al fetelor care participă la tabere.
4. Camera Afine – pentru 4 persoane. Este ideală pentru familii cu 2 copii, deoarece este alcătuită dintr-un pat dublu și dintr-un pat supraetajat.
5. Camera Păducel – este singura cameră cu pat matrimonial pentru 2 persoane.
6. Camera Porumbar – această cameră este una de gașcă. Este ideală pentru 10 persoane, cu paturi simple și priciuri. Este camera favorită a grupurilor mari și ale familiilor; probleme sunt doar în cazul în care te deranjează sforăitul :)