Vélemények

„Köszönjük a lehetőséget, hogy itt megszállhattunk. Nagyon jól éreztük magunkat. Szép tisztaság, kellemes környezet, amit most itt hagyunk, de reméljük, hogy hamarosan még pihenhetünk itt. Köszönjük Erzsike néni és Józsi bácsi segítőkészségét és kedvességét.
(Kívánunk Gabikának és családjának kitartást sok erőt, hogy még évek múlva is ilyen szép környezetbe jöhessünk).”

Kacsó, Parajdi, Károly, Fülöp család – Alsósósófalva (2014. augusztus)„Nagyon jól éreztük magunkat. Csodálatosan szép a hely, felejthetetlen élményekben volt részünk. Köszönjük a szíves kiszolgálást és reméljük, hogy egy év múlva újra találkozunk.”

Petró Istvánné, Lakány Mihályné, Vámos Gergő, Vámos Krisztián, Vámos Máté, Lakány Mihály (2014. augusztus 11.)„Egy év után visszatértünk még nagyobb számban és nagy lelkesedéssel. A felsősófalvi muzsikás gyerekek négy feledhetetlen napot és éjszakát töltöttek itt. Sokan először távol édesanyjuk pendelyétől. Volt villámlás, dörgés, tűz, gyíkhempergetés, kutyasimi, labdázás és minden…
Furulya és gitárgyakorlatok, énekszók. Kedves tanítók és munkatársak, szülők. Isten áldja ezt a helyet, hogy sok ideszálló távozhasson hasonló élményekkel és feledhetetlen emlékekkel.”

Miklós Attila tanító-kapelmeister, Miklós Melinda főszakács, pótanyuka„Gyönyörű 3 napban volt részünk. Erzsike és Józsi bácsi szeretettel és barátsággal fogadtak bennünket. Gyönyörű a táj, a kert gondozott, a menedékház szeretettel és gondoskodással van otthonossá téve. Biztosan visszatérünk még ide táborozni, üdülni és feltöltődni.”

A Jógás csapat, Szabó Bori„Ahogyan az már szinte hagyománnyá vált körünkben, idén is a kabannát választottuk gólyatáborunk helyszínéül és nem hiába! A házigazdák odafigyelése, kedvessége, ugyanakkor a ház és annak területe, a környezet, mind olyan tényezők, melyek által idén is úgy döntöttünk, hogy itt töltjük el ezt az élménydús három napot! Az esetleges kellemetlenségekért, természetesen elnzésüket kérjük. Mindent megtettünk, hogy zökkenőmentesen zajlódjanak a tevékenységek.
Köszönjük tehát a vendéglátást!”

Sapientia EMTE Marosvásárhelyi Hallgatói Önkormányzat Bötmön Gólyatábor szervező csapata (2013. október 6.)„Első alkalom, hogy itt jártunk és nagyon megszerettünk mindent. A csend, a nyugalom, a meleg és a kedvesség itt laknak egyben. Köszönünk mindent, Erzsébet és József. Örvendünk, hogy ezt a helyet választottuk házassági évfordulót ünnepelni és egyben születésnapot is. De bármi alkalom is lenne, itt szívesen töltjük bármikor. Varázslatosan vissza csalogat minden.”

Iulia és Csaba – Marosvásárhely (2014. október 5.)„Kedves hivatalos és ideiglenes Bogdán lakók! Köszönjük a 48 órát! Pontosan a 48-at, teljes egészében, mind a 172800 másodpercet, mert egyetlen egyben sem találtunk kivetnivalót! :) A csodálatos kilátás valami ajakleszakasztó (és ezt a legnagyobb komolysággal írjuk). Erdély szíve csücske ez a hely.
A Kicsi Gombában nem csalódtunk! Nosztalgikusak voltak az ebédek és a vacsorák… (talán megint plusz kilókkal megyünk haza, de most az egyszer… vagy másodszor megérte!) és reméljük nem utoljára! Köszönjük, nagyon szépen a kedves vendéglátást! Nagy piros mosolyokkal várjuk a viszontlátást!”

Harmat, Együtt a Rákos Gyerekekért Egyesület (2013. augusztus 30.)„Jó Szerencsét! Köszönjük az itt töltött két eseménydús napot, nagyon jól éreztük magunkat. Mind a szállás, mind az ellátás nagyon jó volt, örültünk, hogy itt lehettünk.”

XXX. Kárpát-medencei Magyar Erdészdiák Találkozó és Tanulmányút (2013. augusztus 04.)